Transformation og fællesskab på Samsø

Den store Moder kalder sine børn til sig. Det er tid til at tage det varme tøj på. Mørket stækker sig ud og finder vej til krop og sind. Det er Kiva tid. Tid til at drømme det nye liv frem.

I bestræbelserne på at gøre en forskel i hverdagen, i parforholdet, på arbejdet, i samfundet kan det nogle gange være svært at finde sammenhængen mellem egne og andres behov for forandringer.

Mange er mere eller mindre bevidste om de smertelige forandringer, der påvirker os i samfundets store fællesskab og savner et sted at placere det eller gøre noget ved det. Samsø ligger centralt i midten af Danmark og er blevet mit hjem. Det er her jeg finder inspiration og glæde og det vil jeg gerne dele med jer.

Når vores bestræbelser for at udvikle os og udfolde vort individuelle potentiale strander, eller ikke synes at ske hurtigt nok. Når vi synes, at vi går i ring; så kan vi have gavn af et fællesskab, som kan støtte bevidst og aktivt op om vore gode hensigter med nysgerrighed og interesse.

Et sådan fællesskab er der opstået omkring svedehytte ceremonien. Det inviterer vi nu til at udvidde med tid til mere fordybelse og fælles udforskning og vejledning.

Det betyder for dig, at du kan udvide dine cirkler og måske endda din horisont med nye og spændende mennesker med samme oprigtige ønske om at udvikle sig og skabe større indflydelse og gennemslagskraft i hverdagen.

Der vil være fokus på emner som personligt ansvar, indre autoritet, integritet og helhed og hvad vi ellers kan blive enige om at sætte på den dagsorden, der skal lede os frem til ceremoni.

Fra efteråret 2016 vil der være mulighed for at mødes i en grupper og arbejde med din indre visdom og skabe en bevidst og målrettet indsats i dit liv. Værktøjer og træning i et fællesskab med andre ligesindede er ofte forudsætningen for at gennemføre de nødvendige forandringer, vi alle drømmer om. Som ofte kræver det både planlægning og nye indsigter for at lykkes.

Vi bestræber os på at skabe et fællesskab, der aktivt og intelligent kan støtte op om de gode intentioner i dine bestræbelser på at skabe et bedre liv for dig og dine kære.

Ring eller skriv til mig og lad os så komme i gang.